Powernap

Powernap: Effectief Tegen Vermoeidheid + 3 Fatale Fouten

Heb jij ook wel eens een middagdipje? Voelen je ogen dan zwaar en zou je het liefst even willen slapen? Hier heeft iedereen wel eens last van en vooral na één of meerdere nachten met weinig slaap.

Wellicht ben je je nu gaan afvragen hoe dat komt en ben je benieuwd of hier een oplossing voor is? Gelukkig wel!

Het beste en snelste middel hiervoor is namelijk een powernap, middag dutje, schoonheidsslaapje, siësta of hoe je het ook wilt noemen. In dit artikel zal ik je de voordelen van een powernap vertellen, hoe je een powernap het beste kan doen en welke 3 fouten je niet moet maken. (meer…)

niet kunnen slapen

Niet Kunnen Slapen? 12 Tips Die Je Slaapproblemen Oplossen

Niet kunnen slapen wanneer je naar bed gaat? Of lig je ’s nachts vaak wakker? Dit kan natuurlijk erg vervelend zijn op het moment zelf, maar ook voor de dag erna.

Slaapproblemen zorgen ervoor dat je je moe, slaperig en prikkelbaar voelt. Ook kan je minder goed functioneren en is het lastiger om je goed te concentreren.

Een geruststellende gedachte is misschien dat je niet de enige bent. Door het CBS is aangetoond dat één derde van alle volwassenen slaapproblemen hebben. Dit komt vooral voor bij mensen die zich depressief voelen, last hebben van RSI of chronische pijnklachten, of mensen die overspannen zijn of lijden aan veel stress.

In dit artikel ga ik je 12 praktische tips geven, die je goed erg zullen helpen om jouw slaapproblemen aan te pakken. (meer…)