Stress verminderen

Stress Verminderen Met 10 Zeer Effectieve Tips

Stress verminderen is makkelijker dan afvallen of meer zelfvertrouwen krijgen. Het is kwestie van een aantal tips goed opvolgen en blijven toepassen in je leven.

Dat betekent niet dat je stress voorgoed kan verbannen uit je leven, maar je kan er wel veel beter mee leren leven en verminderen wanneer de stress even teveel wordt.

In dit artikel geef ik je daarom 10 tips die stress verminderen en je meer ontspanning zullen geven. (meer…)

gevolgen van stress

Gevolgen Van Stress: De Invloed Van Chronische Stress

Er zijn zowel positieve als negatieve gevolgen van stress. Positieve gevolgen van stress kunnen zijn dat je je beter kan concentreren, alerter bent en betere prestaties kan leveren. Stress heeft dus ook zo z’n voordelen.

Toch kan stress ook in je nadeel werken. Negatieve gevolgen van stress komen voornamelijk voort vanuit chronische stress. In dit artikel ga ik je in vogelvlucht vertellen wat deze negatieve gevolgen van stress dan zijn. (meer…)

Verkeerde ademhaling

Verkeerde Ademhaling? Hoe Je Ademhaling Verbeteren

Vaak sluipt een (te) snelle of verkeerde ademhaling er ongemerkt in. Weinig mensen merken dat, want het leven gaat immers steeds sneller.

Bij een te snelle of verkeerde ademhaling zit, komt er spanning in je lijf. Deze spanning voel je niet alleen in je spieren, maar kan ook geestelijk zorgen voor nogal wat vermoeidheid. Zo verbruik je onnodig veel energie en dat kan op ten duur klachten veroorzaken.

Hoe weet je nou of je een verkeerde ademhaling hebt en als dat zo is, wat kan je eraan doen? Dat zal ik je in dit artikel gaan uitleggen. (meer…)