Verkeerde ademhaling

Verkeerde Ademhaling? Hoe Je Ademhaling Verbeteren

Vaak sluipt een (te) snelle of verkeerde ademhaling er ongemerkt in. Weinig mensen merken dat, want het leven gaat immers steeds sneller.

Bij een te snelle of verkeerde ademhaling zit, komt er spanning in je lijf. Deze spanning voel je niet alleen in je spieren, maar kan ook geestelijk zorgen voor nogal wat vermoeidheid. Zo verbruik je onnodig veel energie en dat kan op ten duur klachten veroorzaken.

Hoe weet je nou of je een verkeerde ademhaling hebt en als dat zo is, wat kan je eraan doen? Dat zal ik je in dit artikel gaan uitleggen. (meer…)

Leren Ontspannen? 7 Tips Die Meer Ontspanning Geven

Ervaar je vaak stress en zoek je naar tips om beter te kunnen ontspannen? Een paar simpele tips kunnen al wonderen doen en je een stuk relaxter maken.

Wat moet je over hebben om te leren ontspannen? 15 minuten van je dag! Dat moet toch ergens lukken in een dag van 24 uur? Zo niet, dan zijn de tips in dit artikel niet voor jou bestemd, maar zal je voorlopig niet aan stress ontkomen. Ben je nog wel geïnteresseerd en kan jij een gaatje vrijmaken voor ontspanning in je drukke dagelijkse leven? Lees dan snel verder. (meer…)